overload!

Hejsan svejsan!

att jag ens orkar rimma, jag är så fruktansvärt trött. Inte ens min superstarka kaffe hjälper. Men bara en dag kvar sedan Mexico eller sexico som jag och Amanda säger.

Jag börjar jobba om ca 50 minuter. då jobbar jag tills halv nio, hem placera röven framför datorn och skriva; svenska x 2, religion och engelska. Japp jättekul!
men bara en dag kvar.

den här veckan har jag dock roat mig med att drägla över snygga kläder på internet, och bara tanken på att jag om en vecka kan köpa helt orginella kläder i Mexico som har stoppat mig från att köpa upp mitt sparkapital. jag har några favorit sidor Restyled, Folkart  och självklart n1e samtidigt har jag suttit och lyssnat på Nas, timbuktu och snook för att kunna ta några välförkänta avslappnings minuter. apropå snook och N1e så har Nette Sandström och Daniel Adams-Ray (från Snook) gjort en kollektion och ett märke tillsammans, Lagom . Det är också snygga kläder, jag önskar jag vore man...

Ikväll kommer min underbara kusse Kim hit, hon ska på något möte. alltid lika roligt att träffa och prata med henne. Men pga av det har pappa fått städmani och springer runt som vilsen labrador på jakt efter sin matte. Bara timmarna han o

Okejsan

Jag tycker om att rimma, jag rimmar på allt. Mina vanligaste hälsningsfraser är Hallå i de blå, tjena mittbena och hejsan svejsan. Jag vet att det inte är så orginellt men tror mig, det blir värre (det fick mig att tänka på låten "det verkar alltid värre framåt natten...")

Jag liksom, många av mina bekantskaper har en tendens att skriva det mesta som är värt att skriva mitt i natten och jag är i desperat behov av att skriva en att göra lista. so here we go:

Imorgon: Tennis (vet inte om det är nio eller tio dock jag spelar, bajs)
    Plugga (jag vet, patetiskt, men kallas för Ingrid Segerstedts)
    Present till Sara ( min modiga soldatina, fyller 19)
    Ringa Tilda, bestämma möte
    Catch up with my cousin stena Line (eller bara Steen)
    Börja packa inför kommande Mexico resan om ca 9 dagar
    Städa rummet
    PARTY! med le födelsebarnet Sara, som är allt utom fara. you will find us at Haket!

så lite tid, så mycket att göra

well lite sömn kanske inte skadar.

Hmm...tror ni jag skulle kunna få människor att freestyla till det dem köper (sitter i kassan i ICA), hade varit rätt intressant. YO, yo jag köper majs, de tycker jag inte smakar som bajs och sedan kommer osten, du vet dem som är gjord utav prosten.
   mina freestyling skilla är uppenbarligen i embryon stadiet. men övning ger färdighet. Nu ska gå och lyssna på snook och sova.

sov gott, så ska du se att din face blir flott!


Jaha då har jag entrat blogg världen!

det var som ett infall, jag ringde upp min gamla polare, eller numera själsfrände och hon pratade om att hon skulle börja skriva en blogg. oskiljeaktiga som vi är, var jag ju tvungen att göra samma sak.

men vad ska jag då skriva om. efter en tids tänkande kom jag fram till det. Allt, om ni läser detta, om någon överhuvudtaget tar sig tid att läsa, så kommer jag erbjuda en inblick i kanske en av sveriges mest disträa och tankspridda människor. En som kan en sång för exakt varhe tillfälle, och man hittar snarare atående på huvudet någonstans i skogen än shoppandes i stan. 

Jaja så du någon som läser,ja jag vet inte enjoy!

RSS 2.0